Detta året börjar gå mot sitt slut. 2020 har varit ett riktigt skitår enligt många…

För mig har året inte varit perfekt, även om det inte varit helt hopplöst. Jag fick flytta från gården i Färentuna då tomten styckats upp och blivit två nya tomter. Det fanns inte plats för mig helt enkelt. Jag saknar att bo på riktiga landsbygden, även om det känns bra att komma närmare jobbet och allt som staden erbjuder. Jag bor numera på Ängby camping i Bromma.

SMV 525 Mercedes 300Här är mitt förra ekipage. Bilen är numera skrot och husvagnen bor i Skåne. Bilden togs för snart 3 år sedan när det var dags för flytt till Stockholm. Tänk så fort tiden går.

2020 is soon over. Some say this year has been crap. For me it has not been perfect, although I haven´t had much to complain about. I had to leave the farm in Färentuna since the farm has ben split into three seperate sites. I miss living on the countryside but apprechiates having a shorter distance to work and other places. I now live at Ängby Camping in Bromma.

Above is a photo of my previous rig. The car is now scrapped and the caravan livs in Skåne in south Sweden. The photo was taken almost 3 years ago when I was about to move to Stockholm. Its amazing how time flies.

 

 1. Mac
  Dec 27, 2020

  Kul att se dig uppdatera bloggen!
  Ser att du kör Mercedes W123 1985.
  2 var den sista Mercedesen du kunde köpa under 1100000 :-
  Året efter kom W124 som var betydligt dyrare.
  Vi ser fram emot 2021, Gott nytt År

  Reply
 2. Mac
  Dec 27, 2020

  100000:- ska det vara!
  Den verkar lägga till nollor själv….

  Reply