Adria husvagnar har fått en uppdatering till 2021. Det gäller även denna planlösning…

613 PK är inte ett nytt modellnamn, men planlösningen är delvis ny. Tidigare hade den bakre delen en L-formad sittgrupp och våningssängar utmed vänstra väggen. Detta har nu bytts ut mot bredare våningssängar utmed bakväggen, med en lite sittplats och ett runt bord. I övrigt är planlösningen detsamma.

Inredningen är också ny, med mer vita inslag. Även exteriören har fått en uppfräschning, med nya rangerhandtag, nytt bakparti och ny dekor på sidorna.

Adria Adora 613 PK 2

Adria Adora 613 PK 4

Adria Adora 613 PK 5

Adria Adora 613 PK 3

For season 2021 Adria has given their model lineup a makeover. That includes the Adora 613 PK which is not a new model name, but changes have been made. The previous bunk beds located along the left side wall is now wider and places along the rear end. A small seat and a round table has been added. Apart from that its the same as before.

The interior has been updated with new brigher colours and the exterior has new handels, a new rear design and new decor along the side.