Campingsäsongen har inletts och den rådande situationen med corona-viruset kan leda till att fler svenskar semestrar på hemmaplan. Förhoppningsvis kommer det hela att lugna ner sig när de varma sommarmånaderna inleds…

För dig som är på jakt efter ett nytt förtält kan jag rekommendera Förtältsbutiken.se. En nystartad sajt som säljer förtält av alla möjliga sorter och till mycket bra priser. Här finns både traditionella förtält men också vintertält, standbytält och till och med lufttält. Även tillbehör som t ex förtältsmatta erbjuds. Efter beställningen skickas tältet fraktfritt hem till dig.

Just nu pågår en påskkampanj med rabatter på hela 40 % på Eurotent Classic i olika storlekar. Kika in på fortaltsbutiken.se för att läsa mer.

Förtältsbutiken.se ägs av Borås Husvagnstjänst AB.

  1. Gunnar
    Apr 18, 2020

    Fantastisk service, bra utbud och priser 👍🏽😀

    Reply