Sveriges genom tiderna mest sålda husvagn och bland många husvagnsköpare det mest uppskattade husvagnsmärket Polar etablerar sig nu hos återförsäljare i Halland, närmare bestämt hos Vincents Husbil & Husvagn i Varberg. Redan idag finns de första nya husvagnarna från Polar till försäljning hos Vincents Husbil & Husvagn…

-Det ska bli fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder helt fabriksnya produkter tillsammans med de begagnade fordon som vi förmedlar och säljer idag. Det är viktigt att företaget ständigt utvecklas och vi vill kunna överträffa våra kunders förväntningar med vårt kommande utbud av både nytt och begagnat. Polar är ett väl etablerat och innovativt märke som står för mycket hög kvalitét och många av våra kunder efterfrågar just husvagnar från Polar. Visste du att hela 80% av alla Polarvagnar som någonsin tillverkats, fortfarande rullar på vägarna? Det är ett bevis på kvalitét det, säger Vincent Schaffler.

Polar Customized
– Vi ser också fram emot att kunna erbjuda våra kunder den valfrihet som Polars Customized serie erbjuder. Att kunden själv kan välja planlösning och inredning i sin husvagn, göra den mer personlig, det tror jag kommer att bli väldigt uppskattat säger Vincent Schaffler.

New dealer for SoliferPolar caravans
Sweden’s most sold caravan and among many caravan buyers, the most appreciated caravan brand Polar is now established at a dealer in Halland, more specifically at Vincents Husbil & Husvagn in Varberg. Already today the first new caravans from Polar are for sale at Vincents Husbil & Husvagn.

”It will be great fun to be able to offer our customers completely brand new products along with the used vehicles we are distributing and selling today. It is important that the company is constantly developing and we want to exceed our customers’ expectations with our upcoming range of new and used. Polar is a well established and innovative brand that stands for very high quality and many of our customers only request Polar caravans. Did you know that 80% of all Polar caravans ever made still rolling on the roads? It’s a proof of quality, says Vincent Schaffler.

”We are also looking forward to offering our customers the choice offered by Polar’s Customized range. That the customer himself can choose the layout and interior design in his caravan, make it more personal, I think it will be very appreciated, says Vincent Schaffler.