Förra veckan hade jag en fest i Fritsla för att fira (lite sent) att jag fyllt 25. Gunnar från Vittsjö var gäst, och dagen efter svängde vi förbi Kinna Husvagnsservice. Gunnar har också ett intresse för SMV. Detta är vad vi hittade…

En SMV 550 GL från 1984. En väldigt unik modell. Efter att ha fått kontakt med ägaren kunde Gunnar igår köpa vagnen då han hade vägarna förbi. Vi gjorde den i ordning för resan till Vittsjö.


Last weekend I arranged a party to celebrate (a bit late) that I have turned 25. Gunnar from Vittsjö was one of the guests, and the day after we Went to Kinna Caravan Service to have a look. Gunnar also has an interest in SMV Caravans. This is what we found.

An SMV 550 GL from 1984. A very unique model. Having contacted the owner Gunnar bought the Caravan yesterday when he was passing by again. We made it ready for his home trip.