Imorgon smäller det…

För några dagar sedan fick jag frågan av konstnären Malin Skinnar om jag ville följa med till Rumänien som resesällskap. Malin ska göra jobb i Rumänien och jag kommer hänga med ner dit. Jag flyger sedan från Cluj hem till Sverige den 25:e oktober. Det ska bli sjukt kul. Ni kan följa resan här på bloggen och på Youtube.

Eastern Europe in a motorhome
Tomorrow is the day…
A few days ago, I was asked by artist Malin Skinnar if I wanted to join on a trip to Romania as travel company. Malin is going to do work in Romania and I will join on the way. I then fly from Cluj home to Sweden on October 25th. It’s going to be fun. You can follow the trip here on the blog and on Youtube.

  1. Helena FREEDOMtravel
    Okt 17, 2017

    Vad kul! Hälsa Malin!!! Hur hittar man Youtube-kontot? Vår Youtube finns här: https://www.youtube.com/channel/UCIERLHZ1u_6MWa2uc-l_C7w

    Reply