3 dagar in i min Norge-resa har jag hunnit spendera ett par dagar i Geirangerfjorden…

Resan hit har gått via E6, med fricamping i Strömstad och Lillehammer. Sedan vek jag av från E6 in på väg 15 och sedan väg 63. Här blev det ganska smalt och kurvigt, så nu är jag lite förberedd på vad som kommer imorgon då jag ska köra på Trollstigen. Här är lite bilder från väg 63 samt Geirangerfjorden där jag nu står.

Langevatnet

Flydalsjuvet

Flydalsjuvet 2

Flydalsjuvet 3

Geiranger Camping

Geirangerfjorden fartyg

Här är ett klipp från de två första dagarna:

3 days into my Norway trip I have spent a couple of days in the Geirangerfjord. The trip here has gone via the E6, with wild camping in Strömstad and Lillehammer. Then I turned off from the E6 on to road 15 and then road 63. Here it became quite narrow and curvy, so now I’m a bit prepared for what will happen tomorrow when I drive on Trollstigen. Above are some pictures from road 63 and the Geirangerfjord where I stay now.