Kabe firar 60 år i år och har presenterat flera spännande nyheter både på husvagnarna och husbilarna. Nu kommer produkterna nå nya breddgrader när Kabe blickar österut…

Företaget Star Caravan i Sydkorea kommer importera husvagnar från Kabe, och marknadsföra dem i det mest exklusiva segmentet. I Sydkorea finns ett växande campingintresse, och likt länder som t ex Kina så är husvagnsliv en ”innegrej” som är trendig. De vagnar som kommer säljas i Sydkorea är de lyxigaste som Kabe kan erbjuda. Det är Imperial-serien i storlekar från 740 och uppåt som marknadsföras.

Joakim Karlsson, försäljningschef på Kabe berättar att Kabe-vagnarna kommer säljas av 4 återförsäljare i Sydkorea, och att vagnarna börjar levereras om några månader.

Kabe starts exports to South Korea

Kabe celebrates 60 years this year and presents several exciting news both on the caravans and the motorhomes. Now, the products reach new latitudes when Kabe looks eastward . The company Star Caravan in South Korea will import caravans from Kabe, and market them in the most exclusive segment. In South Korea there is a growing interest in camping, and like China, caravan life is an ”fashionable” trendy type of holiday making. The caravans that will be sold in South Korea are the most luxurious Kabe can offer. It is the Imperial range in sizes from the 740 and upwards.

Joakim Karlsson, Sales Manager at Kabe, says that the Kabe caravans will be sold by 4 dealers in South Korea, and the first vans will be delivered in a few months.