I helgen har Kabe firat sitt 60-årsjubileum…

Elmia Kabe 60 år
På Elmia i Jönköping har hundratals Kabe-ägare samlats denna helg och firat att de vitröda husvagnarna rullat på vägarna i 60 år. Jag och andra skribenter samt även återförsäljare var med på lördagen, som innehöll presskonferens, visning av nyheterna samt middag på kvällen.

Elmia Kabe 60 år 2
Bilden längst upp visar den nya uppstickaren som tagits fram för jubileumet. Kabe Imperial Tower 880 FK TDL. I ett kommande inlägg blir det mer bilder från helgen, samt även ett klipp på Youtube.

Kabe 60 years

This weekend Kabe celebrated its 60th anniversary in Jönköping. Hundreds of Kabe owners came to celebrate. Me and other writers and dealers also came to take part on the saturday. There was a press conference, display of all novelties and a dinner.

Above is a caravan made for the anniversary, the Kabe Imperial Tower 880 FK TDL. More photos will come in a later post, and also a video on Youtube.