Hittills har jag åkt till husvagnsmässor i Sverige, England, Tyskland och USA. Nu är det dags för nästa land, och det är Kina…


Den 20:e maj sätter jag mig på ett plan till Peking, via Helsingfors. De första dagarna kommer spenderas i Kinas huvudstad, med besök till bland annat Kinesiska muren och Förbjudna staden mm. 26:e maj bär det av mot Nanjing och CMT-mässan, den kinesiska motsvarigheten till den i Stuttgart.

Resan är bokad och visum är fixat. Jag har ännu inte lyckats greppa hur det kommer bli. Lite orolig är jag för hur jag ska ta mig runt i landet. Men det löser sig nog.

Läs mer om mässan i mitt inlägg från förra året här.

CMT China
So far I have traveled to caravan fairs in Sweden, England, Germany and the United States. Now its time for the next country, and it’s China.

On the 20th of May I will be on a plane to Beijing, via Helsinki. The first days will be spent in the capital of China, with visits to, among other things, the Wall Of China and the Forbidden City, etc.
On May 26th, I travel to Nanjing and the CMT Fair, the Chinese equivalent to that in Stuttgart.

The trip is booked and the visa is fixed. I have not yet managed to grasp how it will be. I’m a little worried about how to get around the country. But I will probably solve it.

Read more about the fair from last year here.