I slutet av denna månad händer en mycket kul sak. Jag och Torbjörn Stålenhag ska jämföra två husvagnar igen. Bilden ovan är från i höstas då vi var i Dalarna och jämförde en Knaus Scandinavian Selection med en Weinsberg Caraone 550. Då jämförde vi två vagnar från samma koncern. Snart kommer vi kika på två vagnar från olika tillverkare. Kategorin är stora lyxvagnar av kontinentala fabrikat…

Vem vinner av dessa?

Tabbert Puccini 655 E

Puccini 655 E

Eriba Nova S 690

Eriba Nova S 690

 

New test with the magazine Husvagn & Camping

At the end of this month, a very fun thing happens. Me and Torbjörn Stålenhag will test two caravans again. The picture above is from last fall when we were in Dalarna and compared a Knaus Scandinavian Selection with a Weinsberg Caraone 550. Then we compared the two cars from the same group of manufacturers. Soon we will look at two caravans from different manufacturers. The category is large luxury caravans of continental brands. Who will, the Tabbert Puccini 655 E or the Eriba Nova S 690?