Denna dag är mycket rolig. Jag väntar på bussen till Landvetter flygplats nu…


Ikväll flyger jag till Stuttgart. Imorgon är det pressdag på CMT-mässan. Jag sitter här i Borås med lite ont i käften. För några minuter sedan fick jag en visdomstand utdragen hos tandläkaren. Och innan det hade jag körprov för BE-kort igen. Och vet ni vad, denna gång KLARADE JAG DET! Nu får jag dra vilken husvagn som helst, förutsatt att jag har lämplig bil för det.
Uppdateringar från mässa i Stuttgart kommer…

An eventful day

This day is very funny. I’m waiting for the bus to Landvetter Airport now.
Tonight I will fly to Stuttgart. Tomorrow is the press day at the CMT trade fair. I’m sitting here in Borås with a little pain in the jaw. A few minutes ago I had a wisdom tooth extracted at the dentist. And before that I had a driving test for the BE-license again. And you know what, this time I managed it! Now I can tow any caravan, given that I have the appropriate vehicle for it.

Updates from the trade fair in Stuttgart will come…

 1. Martin
  Jan 12, 2017

  Grattis till BE-kortet! :)

  Reply
  • Johan
   Jan 13, 2017

   Tack Martin! :)

   Reply