Idag var det dags för mig att resa ned till Fritsla och jobbet på husvagnsuthyrningen…

Jag bokade upp mig på en bil via tjänsten Freerider som Hertz hyrbilar har. Den innebär att man får möjligheten att flytta deras hyrbilar från en depå till en annan, helt utan kostnad. En tank bensin ingår dessutom. Det är perfekt för mig som har långt avstånd till mina föräldrar och därmed lägger tusentals kronor varje år på resor hem. Den bil jag körde idag, en Volvo V60, skulle flyttas från Arlanda till Landvetter. Det var en skön bil att köra.

Jag valde dessutom att trotsa varningarna från metrologerna på TV om dåligt väder i mellersta Sverige. Mycket snö föll och vägarna var spåriga. Det gick långsammare än vanligt. Är man dock försiktig så går det bra. Jag kom fram helskinnad i alla fall.

Läs mer om Hertz Freerider här.

Nu är jag på husvagnsuthyrningen igen och ser att det står en Eifelland Holiday på gården. Det ska jag berätta mer om snart. God natt!

Volvo V60 with Hertz Freerider


Today it was time for me to travel down to Fritsla and the work at the caravan rental.


I booked a car via the service called Freeriderbys Hertz rental cars. It means that you get the opportunity to drive their cars from one depot to another, completely free of charge. A tank of fuel is also included. It’s perfect for me who have a long distance to my parents house and thus spends thousands every year on trips home. The car I drove today, a Volvo V60, was to be moved from Arlanda airport to Landvetter airport. It was a nice car to drive.


I also chose to defy warnings from people on TV about the bad weather in central Sweden. A lot of snow fell and the roads were rutted. The traffic was slower than usual. However, if you are careful, ita fine. I came home unscathed.


Now I’m at the caravan yard and I can see that there is an Eifelland Holiday parked here. I’ll tell you more about this soon. Good night!