Jag har fått ett ärende till Storbritannien. Igen…


Denna gång är det för att göra en fabriksvisit hos The Pod, alltså den lilla husvagnen som fanns med på mässan i Birmingham i oktober. Det ska bli mycket spännande. Ikväll kl 22:05 går flyget med Ryan Air till London Stansted. Där kommer jag övernatta i flygplatsterminalen, och imorgon kl 06:00 kör jag hyrbil till fabriken. Även natten till söndag tillbringar jag i en flygplatsterminal, men då på Gatwicks flygplats. Det blir alltså en kort resa, och inte den mest bekväma. Men det blir kul.
Jag vill också tacka alla som önskade mig lycka till inför uppkörning för BE-kort. Desvärre kuggade jag då jag inte anpassade hastigheten tillräckligt enligt inspektören. I januari har jag ny tid för körprov. Hoppas det går bättre då.

England next

I´m off to the UK. Again…

This time it is to do a factory visit at The Pod, the little caravan that was on the exhibition in Birmingham in October. It will be very exciting. Tonight at 10:05 PM I will be flying with Ryan Air to London Stansted. There I will spend the night in the airport terminal, and tomorrow at 6 AM I drive a car to the factory. Even on the night before Sunday, I spend it in an airport terminal, but then at Gatwick airport. It will be a short trip, and not the most comfortable. But it will be fun.

I also want to thank everyone who wished me good luck for my driving test. Sadly I failed because I didn´t adapt my speed enough to the circumstances, according to the inspector. In January, I have a new time for the driving test. Hope it goes better then.