Bland de amerikanska husvagnarna så är Airstream min stora favorit. Bland husbilarna är det Leisure Travel Vans från Kanada…


Märket fanns representerar på mässan i Louisville. Här visades bland annat den nya modellen Wonder samt övriga modeller av 2017 års modell. Märket kan också stoltsera med att ha vunnit utmärkelsen Dealer Satisfaction Index Award, för femte året i rad.
”Vi kunde inte vara stoltare över att ha fått denna ranking av våra återförsäljare säger Ryan Elias, general manager för Triple E rv´s. Vi skulle vilja ge ett stort tack till våra återförsäljare och partners för deras fortsatta engagemang och positiva feedback”.

Recreational Vehicle Dealer Association (RVDA) tittar på följande när de rankar:
tillförlitlighet /kvalitet, delar, garantier, försäljning, och Net Promoter Score (NPS).

Nya modellen Wonderleisure-wonderWonder 2017

Leisure har också fått guldutmärkelse i tidningen Motorhome Magazine Readers Choice Awards, i kategorin B-klass-husbilar.

mike-elias-leisureMike Elias, marketing director på Triple E.

Among the American caravans the Airstream is my big favorite. Among the motorhomes its Leisure Travel Vans from Canada …

The brand was represented at the rv show in Louisville, with the new model Wonder, and other models of the 2017 model year. The brand has also recently won the Dealer Satisfaction Index Award for the fifth year in a row.

”We couldnt be prouder to have received this number one ranking from our dealers, commented Ryan Elias, General Manager of Triple E RV. We’d like to say a big thank you to all our dealers and partners for their ongoing commitment and positive feedback”.

Recreational Vehicle Dealer Association (RVDA) look at the following when they rank:
reliability / quality, parts, warranties, sales and Net Promoter Score (NPS).

Leisure has also received the gold award in the Motorhome Magazine Readers Choice Awards, in the category B-Class motorhomes.