Moderna husbilar, i synnerhet i det exklusiva segmentet lämnar inte mycket att önska. Komfort på hög nivå och extra lyxdetaljer på mobila boenden får dem att mer framstå som exklusiva hotellrum på hjul…

????????????????????????????????????

Ibland blir jag faktiskt sugen på en Niesmann husbil, speciellt den lilla Smove-modellen som hade premiär i höstas. Niesmann + Bischoff tillverkar husbilar för de som önskar hög komfort och som inte vill kompromissa. Det gäller oavsett tid på året och oavsett klimat. Med en innovativ sandwich-konstruktion med kärna av styrofoam och utvändig aluminium, är boendekomforten behaglig även vid tvåsiffriga minusgrader. Om man som jag bor permanent i sitt fordon så är detta såklart fördelaktigt, speciellt i Sverige.

Läs mer på Niesmann-Bischoff.com

Modern motorhomes, especially in the exklusive segment does have all you can desire. Top level comfort and extra luxury equipment on mobile homes makes them appear more like luxury hotel room on wheels.


Sometimes I would actually like a Niesmann motorhome, especially the small Smove model which premiered a while back. Niesmann + Bischoff manufactures motorhomes for those who want comfort and do not want to compromise. This applies regardless of the time of year and in any climate. With an innovative sandwich construction with a core made of styrofoam and aluminum exterior, it is comfortable even when the thermometer show double digits below zero. If you like me live permanently in the vehicle this is obviously beneficial, especially in Sweden.


Read more on Niesmann-Bischoff.com