Marco Wittmann är en tysk racerförare i DTM som de senaste åren blivit en riktigt mästare. När han inte kör racerbil, närmare bestämt BMW, kopplar han gärna av och samlar kraft i en Morelo Husbil…

marco_wittmann_und_jochen_raimann_2016
Morelo är husbilen som går under titeln ”First Class Motorhome”. Därför är det kanske inte så konstigt att ett proffs inom motorsport väljer just Morelo. Ovan syns Marco Wittmann med Morelos VD Jochen Raimann på en fabriksvisit.
DTM driver chooses Morelo

Marco Wittmann is a German racing driver in DTM, and he has in recent years become a true champion. When he’s not racing cars, BMW to be precise, he happily relax and gather strength in a Morelo motorhome.

Morelo is a motorhome that goes by the title of ”First Class Motorhome”. Therefore, it is perhaps not surprising that a pro in motorsport choose Morelo. Above is Marco Wittmann and Morelos CEO Jochen Raimann on a factory visit.