Nu är det inte långt kvar, tills jag reser helt själv till USA. Jag pratade om utmaningar i gårdagens inlägg, men det här är mer än en utmaning. Ett äventyr ska det bli, och ruskigt spännande. Lite nervöst också men det kanske inte är så konstigt. Man vet ju inte exakt vad man kan förvänta sig…

Jag börjar med San Fransisco några dagar, och reser sedan vidare till Las Vegas och därefter Los Angeles. Sist men inte minst blir det såklart Louisville och National RV Trade Show.

10 days left


Now it is not far to go, until I travel all by himself to the United States. I talked about challenges in yesterday’s post, but this is more than a challenge. It will be an adventure, and the terribly exciting. A little nervous too but it may not be so surprising. I do not know exactly what to expect.


I start with San Francisco a few days, and then travel on to Las Vegas and then Los Angeles. Last but not least, it will of course be Louisville and the National RV Trade Show.