Alde från Färlöv utanför Kristianstad har sedan 60-talet bidragit till hög komfort med sin värmepanna för husvagnar och husbilar. Nu kommer en smart grej för att säkerställa att gasolanläggningen är tät…

alde-lackspray-120ml
Alde läckspray gör det möjligt för bland annat husvagns- och husbilsägaren att kontrollera så gasolinstallationerna håller tätt. Tydliga bubblor indikerar om det inte är tätt på rör, slangar och i anslutningar samt skarvar. Sprayen fungerar ner till 15 minusgrader och på plast, stål, aluminium och koppar. Det är inte bara gasolanläggningar den kan användas till, utan också bland annat däck, gummibåtar och tryckluftsanläggningar.
Alde läckspray finns att köpa på Aldes återförsäljare.

Läs mer på Alde.se

Alde Leak Spray

Alde from Färlöv outside Kristianstad has since the 60s contributed to a high level of comfort with its heating system for caravans and motorhomes. Now there is a new smart thing to ensure that LPG gas installations are dense.
Alde leak spray allows owners of caravans and motorhomes to check that gas installations are tight. Clear bubbles indicates if it is not tight on the tubes, hoses and connections and splices. The spray works down to minus 15 degrees Celsius and works on plastics, steel, aluminum and copper. It is not only the LPG installations that it can be used for, but also tires, rubber boats and compressed air installations.

Alde leak spray are available at Alde dealers.

Read more at Alde.se