Nu väntar en vecka av arbete på Borås Husvagnstjänst. Imorgon tisdag går färden ner till Skåne för att hämta hem en husvagn från en byggarbetsplats. Ytterligare en vagn hämtas på fredag, och om vädret blir bra kanske jag stannar i Skåne över helgen. Nästa vecka tar jag buss upp till Gävle. Onsdagen 5:e oktober blir jag nämligen 24 år…

Men nu till något riktigt spännande. Med glädje kan jag nu meddela att jag bokat en USA-resa. Avresa är 15:e november, och 3:e december är jag i Sverige igen. Första 10 dagarna kommer spenderas i västra USA, närmare bestämt i San Fransisco, Las Vegas och Los Angeles. Mellan dessa städer kommer jag köra bil. Den 26:e november går flyget från Los Angeles till Louisville, där jag kommer rapportera från National RV Trade Show, precis som förra året.

Ja, jag kommer resa själv. Det är en del i min strävan mot att utvecklas maximalt som person. Det känns som det inte var särskilt länge sedan jag såg det som största utmaningen att resa själv till en annan kontinent. Nu är det dags vilket känns sjukt kul.  

Här kommer lite bilder från förra året, då jag först var en vecka i New York och sedan reste till Louisville.

img_2632

img_2665

time-square

img_2666

motorhome-usNow there will be a week of work at Borås Caravan Service. Tomorrow I will drive down to Skåne to pick up a rental caravan from a construction site. Another van will be retrieved on Friday, and if the weather is good I might stay in Skåne over the weekend. Next week I take the bus up to Gävle. Wednesday, October 5th is my 24th birthday.


But now for something really exciting. With pleasure, I can now announce that I have booked a US trip. Departure is November 15th, and December 3rd  I am in Sweden again. The first 10 days will be spent in the western United States, specifically in San Francisco, Las Vegas and Los Angeles. Between these cities, I will drive. The 26th of November I will be flying from Los Angeles to Louisville, where I will report from the National RV Trade Show, just like last year.


Yes, I will travel myself. It’s part of my aspiration to fully develop as a person. It feels like it was not very long ago, I saw it as the biggest challenge to travel on my own to another continent. Now is the time which feels so fun.


Here are some pictures from last year, when I first was a week in New York and then traveled to Louisville.