Jag har knappt hunnit landa efter englandsresan, så är det dags för nästa tripp. Denna går till Dalarna, där jag och Torbjörn Stålenhag ska testa två husvagnar till tidningen Husvagn & Camping. Vi ska jämföra en Knaus med en Weinsberg, två vagnar som ingår i samma koncern men som skiljer sig åt på olika punkter. En jämförelse kan man säga…

weinsberg-550-uk

Vi kommer mötas upp i Smedjebacken och hämta vagnarna från LW Husvagnar. På onsdag kväll eller torsdag är testet slut. Det ska bli sjukt roligt att få göra detta. Det är första gången för mig.

Caravan Test
I have barely had time to land after the England trip, and now it’s time for the next trip. This goes to Dalarna, where me and Torbjörn Stålenhag will test two caravans for the magazine Husvagn & Camping. We will compare a Knaus with a Weinsberg, two caravans made by the same group. They differ on some points, so It will be a comparison.


We will meet up in Smedjebacken and retrieve the vans from dealer LW Husvagnar. On Wednesday night or Thursday is the end of the test. It will be so fun to do this. It is the first time for me.