Igår eftermiddag kom jag hem till Fritsla igen. Det är skönt att söndagen var fri från förpliktelser, gårdagen innebar tidig uppgång och mycket resande…

Här är lite bilder på en glassbil som jag såg på promenaden utmed Themsen i London. Även om den inte direkt har med husbilar att göra, så fick i alla fall jag inspiration av denna. Tänk att istället för glassbil inreda den till en liten husbil. Det skulle bli riktigt coolt.

london-ice-cream-van-2

london-ice-cream-van-3

Ice cream van in London


Yesterday afternoon, I came home to Fritsla again. It’s nice that the Sunday was free of obligations since yesterday meant an early rise and a lot of traveling.


Here are some pictures of an ice cream van that I saw on the walk along the Thames in London. Although not directly related to motorhomes, I got inspired by this. Imagine that this would be converted into a nice little motorhome. It would be really cool.

  1. Helena FREEDOMtravel
    Sep 19, 2016

    Vilken söt! :)

    Reply