I skrivande stund sitter jag i baren på vandrarhemmet i London som jag bor på. Tidigt i ottan ska jag ge mig av mot London Stansted Flygplats och resa hem. Det har varit ett fantastiskt äventyr. En härlig blandning mellan avkoppling och spänning. Mer om det framöver…

Här kommer lite bilder från campingplatsen jag bodde på i Cornwall. Den heter The View At Watergate och ligger intill Watergate Bay och Newquay. Som kuriosa kan det nämnas att Watergate Bay blivit utnämnd till Cornwalls bästa strand.

sunset-watergate-bayFrån campingplatsen får man en spektakulär utsikt över Atlanten. Särskilt vid skymning blir det extra vackert.

watergate-bay-camping-2Campingen har ca 75 platser, de flesta med el. Både tält, husvagnar och husbilar är välkomna.

my-tent

service-buildingServicehuset är modernt och har både toaletter, duschar, tvättmaskin och torktummlare. Intill servicehuset finns också ett café.

mens-toilets

Läs mer på hemsidan: watergatebaycamping.co.uk.

At im writing, I’m sitting in the bar at the hostel in London that I live at. Early in the morning, I’ll go off to London Stansted Airport and fly home. It’s been a fantastic adventure. A great mix between relaxation and excitement. More on that to come.


Here are some pictures from the campsite I was staying at in Cornwall. It’s called The View At Watergate and is adjacent to Watergate Bay and Newquay. As a curiosity it can be mentioned that Watergate Bay has been named Cornwall’s best beach.


From the campsite you get a spectacular view of the Atlantic Ocean. Especially at dusk, it is especially beautiful.


The campground has 75 pitches, most with electricity. Both tents, caravans and motorhomes are welcome.


The service building is modern and has both toilets, showers, washing machine and tumble dryer. Adjacent to the service house is also a cafe.


Read more on the website: watergatebaycamping.co.uk.