Husvagnen för en riktig gourmet. Så skulle man kunna säga om Kabes nya planlösning 630 FK. Att ha köket längst fram mot framgaveln är inget nytt. Redan 1981 presenterade Kabe modellen Rubin DL med frontplacerat kök. Flera andra tillverkare har gjort samma sak…

IMG_0351 small

630 FK finns både som Royal och Imperial, antingen med enkel- eller tandemaxel. Köket sträcker sig över hela vagnens bredd, och är tänkt för de som värdesätter matlagningsmöjligheterna i en husvagn. Panoramafönstret släpper in mycket ljus och skapar en härlig atmosfär kvällstid.

IMG_0355 small

Spisen är placerad i ena hörnet, vilket möjliggör att en köksfläkt har kunnat installeras.

IMG_0354 small

Kylskåpet tillfredsställer med säkerhet även en riktig gourmand.

IMG_0357 liten

Enkelbäddar och hygienutrymme över hela vagnens bredd är poppis.

The caravan for a real gourmet. That´s what you could say about Kabe’s new floorplan 630 FK. Having the kitchen at the front of the van is nothing new. Already in 1981 Kabe presented the model Rubin DL with a front located kitchen. Several other manufacturers have done the same thing.

630 FK is available in both the Royal and Imperial range, either with single or twin axle. The kitchen extends across the entire width of the caravan, and is meant for those who appreciate cooking in the caravan. The panoramic window lets in plenty of light and creates a great atmosphere in the evenings.

The stove is placed in one corner, allowing the mounting of a fan above the cookers.

The refrigerator satisfy for sure also a real gourmand. Single beds and washroom across the whole width is a popular layout.

 1. Mojje
  Aug 19, 2016

  Den här planlösningen kommer från Adria…

  Reply
  • Johan
   Aug 19, 2016

   Det stämmer bra det :)

   Reply