Imorgon är det dags att lämna Uppsala och Fjällnora Camping. Det känns vemodigt, för jag har verkligen njutit av det lugna tempot, de idylliska omgivningarna och tiden med Jacob. Om jag inte nämnt det innan har jag också en speciell relation till Uppsala och Uppland. Här skulle jag gärna vilja bo. Det kommer bli ett inlägg som sammanfattar alla dessa dagar, men här kommer något annat…

Bürstner presenterar flera nyheter till säsongen 2017. En nydesignad Averso-husvagn, fler planlösningar i Premio Plus, tillskott i Elegance-serien och en helt ny husbilsserie: Lyseo.

Lyseo finns i tre olika versioner. Lyseo A har alkov och ska locka fler barnfamiljer till husbilslivet. Den finns i 2 planlösningar, 660 G och 700 G. 660 har våningssängar medan 700 har en generös dubbelbädd. Både modellerna har ett generöst garage-utrymme. Ett smart tillval är Isofix-fästen för montering av barnstol.

Lyseo_T_734_1 Lyseo T är halvintegrerad och finns i 8 planlösningar, varav 6 kan fås med elektriskt manövrerad nedfällbar taksäng. En mycket intressant planlösning är Lyseo T 744.  Invändigt har Lyseo T en takhöjd på 2,05 meter. Golvet är rakt utan upphöjningar vilket minimerar risken att snubbla. Installationer i golvet är skyddade från vind och kyla. Samtliga modeller i Lyseo T har ett väl tilltaget kök, kylskåp på 145 liter och en rymlig sittgrupp.

Lyseo_T744_3

Lyseo T 744 har en intressant planlösning. Längst bak finns en Lounge i form av L-formad sittgrupp med bord. Ovanför finns en nedfällbar taksäng, som fälls upp när den inte används.

Lyseo I är den tredje versionen som presenteras på CMT-mässan i Stuttgart januari 2017.

 Tomorrow it’s time to leave Uppsala and Fjällnora campsite. It’s sad, because I have really enjoyed the quiet pace, the idyllic surroundings and the time with Jacob. If I have not mentioned it before, I also have a special relationship to Uppsala and Uppland. I wouldn´t mind living here. There will be a post that summarizes all these days, but here’s something else.

Bürstner presents several news for the season 2017. A newly designed Averso-caravan, more layouts in the Premio Plus, additions in the Elegance series and a brand new motorhome series: Lyseo.

The Lyseo is available in three different versions. Lyseo A has an alcove, and will attract more families to the motorhome life. It is available in two layouts, 660 G and 700 G. The 660 has bunk beds, while 700 has a large double bed. Both models have a generous garage space. A smart option is Isofix mountings for fitting child seats.

Lyseo T is semi-integrated and available in 8 floorplans, of which 6 are available with electrically operated fold-down bed. A very interesting floorplan is Lyseo T 744. Inside, Lyseo T has a height of 2.05 meters. The floor is straight without bumps and minimize the risk of tripping. Installations in the floor are protected from the wind and cold. All models in the Lyseo T has a large kitchen, 145 liter refrigerator and a spacious seating area. Lyseo T 744 has an interesting layout. At the back is a lounge in the form of L-shaped seating area with table. Above is a fold-down bed, which folds up when not in use.

Lyseo I is the third version that will be presented at the CMT fair in Stuttgart January 2017.