Här kommer en spännande nyhet från Bürstner. Averso har i sin nya utformning fått en del nya planlösningar…

Averso 590 LK liten

Det börjar med den lilla 490 TS och sträcker sig upp till familjevagnen 720 TK. Här syns 590 LK, som har långbäddar fram och våningssäng bak. En vagn för tre generationer skulle man kunna säga. Våningssängar till barn och långbäddar för seniorer. Med några enkla handgrepp kan långbäddarna bli en stor dubbelsäng, lämpligt för föräldrarna.

590 LK

Bürstner experimenterar gärna med planlösningar och går sin egen väg. Varför inte?

Averso 590 LK liten 3

Averso 590 LK liten 4

 

Here comes exciting news from Bürstner. The range Averso in its new design receives some new layouts this year.

It starts with the little 490 TS and goes up to the family model 720 TK. Here is the 590 LK that has single beds in the front and rear bunk beds. A layout for three generations, one might say. Bunk beds for children and single beds for seniors. With a few simple steps the single beds can be converted into a large double bed, suitable for the parents.

Bürstner likes experimenting with layouts and goes their own way. Why not?