Juni 2016

Posted on

Det är något magiskt med ett liv på resande fot. Imorgon ska jag leverera en husvagn till en byggarbetsplats utanför Stockholm. Inom kort kommer en annan husvagn köras till Växjö…

Vagnen som ska köras till Stockholm är en Kabe Ametist GLE från 1997, vagnen jag köpte oktober 2015 i Bålsta, och körde hem den samma dag. Nu ska den upp till trakterna igen.

Imorgon är det första juni, starten på sommaren. I mitten av juni kommer jag åka till två presskonferenser i Tyskland, Bürstner och KnausTabbert. Jag kommer börja på Bürstner i Neumuhl och därefter sätta kurs mot Bad Griesbach där KnausTabbert håller hus i år igen. Jag har ett par dagar mellan konferenserna, och kommer göra dessa dagar så minnesvärda som möjligt. Jag kommer t ex inte förboka övernattning längs vägen, och inte bestämma innan var jag ska stanna.  Jag förlitar mig på att jag hittar något passande. En sak som är spännande, men också lite läskig är när man utmanar sig själv här i livet. När man hela tiden gör nya saker för att utvecklas som person, och skapa spänning i vardagen.

”Var inte rädd för döden. Var rädd för det olevda livet”

Roadtrip to Stockholm

There is something magical about a life on the move. Tomorrow, I will deliver a caravan to a construction site outside Stockholm. Shortly, another caravan will be driven to Växjö.

The van that will be taken to Stockholm is a Kabe Ametist GLE 1997, that I I bought in October 2015 in Bålsta, and drove home the same day. Now it will travel up to the area again.

Tomorrow is June 1st, the start of summer. In mid-June I will go to two press conferences in Germany, Bürstner and KnausTabbert. I will start at Bürstner in Neumuhl and then set a course for Bad Griesbach where KnausTabbert will have their conference this year again. I have a couple of days between the conferences, and will make these days as memorable as possible. I will not, for example pre-book accommodation along the way, and not decide before where I will stay. I trust that I will find something suitable. One thing that is exciting, but also a little scary is when you challenge yourself in life. When you are constantly doing new things to develop as a person, and create excitement in everyday life.

”Do not be afraid of death. Be afraid of the unlived life ”