Tabbert är kungen bland husvagnar, i alla fall för många. Jag har själv ägt en Tabbert och kan bara hålla med. Självklart finns det andra exklusiva husvagnar, men Tabbert är verkligen känd för sin utstrålning. Nu ska märket tas tillbaka till absoluta toppen med dubbelt ledarskap…

Puccini 560

Armin Mäder har jobbat i flera år på Tabbert-fabriken i Mottgers, med att utveckla premiumvagnar. Armin är ny Product Manager för Tabbert, och är med sin noggrannhet och passion för varumärket den perfekta personen för sin nya titel.

Klaus-Peter Bolz är ny Brand Manager för Tabbert. Han jobbade först på Bürstner 1975-1985 och gick därefter över till Knaus. Efter att ha återvänt till Bürstner gick Klaus-Peter I pension 2014, men återgick senare till KnausTabbert.

“Vi valde att ta detta steg eftersom branschen följer sina egna regler” sager Gerd Adamietzki, Sales Manager på KnausTabbert. “Med dessa två personer som ledare kan vi ta tillbaka Tabbert till dit det hör hemma, I det absoluta toppsegmentet.

Tabbert strengthened with double leadership

Tabbert is the king of caravans, at least to a lot of people. I used to have a Tabbert myself and can only agree. Obviously there are other exclusive caravans, but Tabbert is really known for its charisma. Now the brand is taken back to the very top with a dual leadership.

Armin Mäder has worked for several years at the Tabbert plant in Mottgers, to develop premium caravans. Armin’s the new Product Manager for Tabbert, and, with accuracy and passion for the brand he is the perfect person for his new title.

Klaus-Peter Bolz is the new Brand Manager for Tabbert. He worked at Bürstner 1975-1985 and then went over to Knaus. After returning to Bürstner, Klaus-Peter retired in 2014, but returned later to KnausTabbert.

”We decided to take this step because the industry follows its own rules,” says Gerd Adamietzki Sales Manager for KnausTabbert. “With Armin Mäder as product manager and Klaus-Peter Bolz as brand manager we will bring the TABBERT brand back again to where it once was – to the very top”, says Adamietzki with certainty.