Knaus är ett märke som på senare tid har gått starkt framåt. Hela koncernen KnausTabbert har vind i seglen och nu får märket Knaus också en ny product manager, och han heter Jürgen Thaler…

Juergen Thaler

”Vi är mycket nöjda med detta, för Jürgen Thaler tar sig an sin nya position med passion och betydande kunskap” säger Gerd Adamietzki, sales manager på KnausTabbert.

Jürgen är 35 år och har jobbat för KnausTabbert sedan 2012, som projektansvarig för husbilsdivisionen. Han kan alla Knaus-modeller i minsta detalj och har den kunskap som krävs för att sätta mål för märkets framtid på ett långsiktigt sätt. ”Man måste inte bara ha fler idéer än andra, man måste också kunna avgöra vilka av dessa som är bra”. Detta är Jürgens motto för hans nya position.

New product manager for Knaus

Knaus is a brand that has recently made strong progress. The entire group KnausTabbert has the wind in its sails and now the brand Knaus gets a new product manager, and his name is Jürgen Thaler.

”We are really pleased about this, because Jürgen Thaler approaches this new position with passion and extensive known-how”, says Gerd Adamietzki, sales manager of Knaus Tabbert.

Jürgen is 35 years old and have worked for KnausTabbert since 2012 as project manager for the motorhome division. He knows all Knaus models in every detail and has the knowledge required to set goals for the brand’s future in a sustainable way. ”One must not only have more ideas than others, one must also be able to determine which of them are good.” This is Jürgen’s motto for his new position.