Parken med Western-tema, High Chaparral utanför Gnosjö har öppnat för säsongen. Varje år har vi kunder på Borås Husvagnstjänst som hyr vagnar och åker hit. I år hade vi första gången leveranser till campingplatsen. Det hoppas jag på även nästa år, eftersom det är så kul att köra bil och husvagn. Ovan syns vagn nr 42, en Kabe Ametist GLE KS från 2001.

Smålandia Gislaved

Detta är lite kul. Utanför Gislaved stannade jag och köpte käk på Burger King. Smålandia är inte bara ett gammalt husvagnsmärke, det är en restaurang med.

Burger King

Det här älskar jag, att spontant slå sig ner någonstans och njuta av omgivningen. Här hade jag kunnat stanna. I mitten av juni kommer jag resa till Tyskland och vara på två presskonferenser, med ett antal dagar mellan dem. Dessa dagar kommer jag inte planera i förväg, utan spontant bestämma var jag ska åka och var jag ska bo. Det ska bli spännande.

IMG_3555

Det märks att sommaren snart är här. Det är en underbar känsla att bara lägga sig ner på en gräsmatta och titta på himlen.

IMG_3557

Jag hämtade tre vagnar idag. Den sista blev nr 41, en Kabe Smaragd GLE KS från 2005.

The park with a western theme, High Chaparral outside Gnosjö has opened for the season. Every year we have customers at Borås Caravan service that rents caravans and go here. This year we had for the first time, deliveries to the campsite. I hope that next year we will have more, because it’s so fun to drive car and caravan.

One of the vans I brought home today was caravan nr 42, a Kabe Ametist GLE KS from 2001.

Outside Gislaved I stopped and bought food at Burger King. Smålandia is not just an old caravan brand, it is a restaurant.

I love to spontaneously settle down somewhere and enjoy the surroundings. I would have stayed in Gislaved if I could. In mid-June, I will travel to Germany and be at two press conferences, with a number of days between them. These days, I do not plan in advance, but spontaneously decide where to go and where to stay. It will be exciting.

You can tell that summer will soon be here. It is a wonderful feeling to just lie down on the lawn and watch the sky.

I picked three caravans today. The last was No. 41, a Kabe Smaragd GLE KS from 2005.