Jag funderar mycket på vad jag ska välja för husvagn nästa gång jag byter. En Solifer lockar, eftersom det är en resevänlig och lätt vagn som samtidigt är vinterbonad. SMV har samma egenskaper, och är dessutom lite mer av en kult-klassiker. Men det Finska märket Matkaaja är också en stark kandidat. Designen är väldigt cool, och på sin tid var den mycket futuristisk. Finsk husvagnsindustri är en hel värld att fascineras av, mycket eftersom den inte existerar längre. Vem här har t ex hört talats om märkena Baltic, Astro och Caravan Design?

I think a lot about what Caravan I should choose for the next time I switch. A Solifer attracts, because it is a travel-friendly and lightweight but also winterized. SMV has the same characteristics, and is also a bit more of a cult-classic. But the Finnish brand Matkaaja is also a strong candidate. The design is very cool, and when it as new it was very futuristic.Finnish caravan industry is a whole world to be fascinated by, much as it does not exist anymore. Who here has, for example heard of brands Baltic, Astro and Caravan Design?

  1. Jonas
    Maj 08, 2016

    Precis en sådan vi har, en 88:a! Kanon-vagn! Vi har vintercampat hela vintern i den utan några problem. Synd på potta-potti, men det är en detalj man får stå ut med.

    Reply