Just nu är det mycket jobb på Borås Husvagnstjänst. Dagarna är långa, och det är tufft ibland, men spännande. Speciellt med tanke på att det aldrig varit så mycket jobb innan på denna tid av året. Det går bra med andra ord…

Untitled-1

Jag hittade dessa bilder från sommaren 2012, min första sommar på Borås Husvagnstjänst. Här syns den gamla vagn 29 och den första firmabilen. Jag kan knappt fatta att detta är snart 4 år sedan.

Summer 2012

Right now it’s a lot of work at Borås Caravan Service. The days are long, and it’s tough sometimes, but exciting. Especially considering that it has never been so much work before at this time of year. It goes well with other Words.

I found these photos from the summer of 2012, my first summer at Borås Caravan Service. Here is the old caravan nr 29 and the first company car. I can not believe that this is almost 4 years ago.