Kanske är Imperial ett otillräckligt namn för denna gigant? Kanske Limousine skulle plats som tilläggsnamn? Kabe har verkligen inte sparat på krutt vid utvecklingen av sitt absoluta flaggskepp. Prislappen är ca 950 000 SEK. Det är ju ändå billigare än många husbilar.


Imperial 100 är baserad på Hacienda 1000 och har invändig längd 9,40 meter.

Maybe the name Imperial isn´t enough for this giant? Perhaps Limousine would place as an additional name? Kabe has certainly not saved energy in the development of its absolute flagship. The price tag is about 950 000 SEK. It’s still cheaper than many motorhomes. the Imperial 1000 is based on the Hacienda 1000 and has a internal length of 9,4 meters.

 1. Mojje
  Mar 24, 2016

  Å ena sidan: Häftigt att en svensk tillverkare bygger Europas största husvagn.
  Å andra sidan: Vem behöver en sådan gigant egentligen ?
  Den är så nära en villavagn att man lika gärna väljer en sån.
  Jag önskar att Kabe kunde ta fram ett par modeller som är lite mindre.
  Gärna en ny Rubin och varför inte en Classic 400.
  Liten vagn, men med smart planlösning så den ändå känns rymlig.
  Max totalvikt på 1200 kg och minst 200 kg lastförmåga.

  Reply