Det händer saker på Borås Husvagnstjänst. Det är ganska mycket att göra nu. Dagarna är långa, ibland från 7 på morgonen till 7 på kvällen. Men det är roligt…

Här om dagen, närmare bestämt den 10 mars åkte jag till Malmö, för att byta ut en uthyrningsvagn mot en likadan. Det visade sig att en tidigare ägare till vagn 22 hade satt i en skruv i säkringen för 12-voltssystemet. Mycket riskfyllt alltså. Vi körde ner vagn 23 istället, och tog hem vagn 22 för lagning. Det kallar jag bra service.

På vägen hem igen blev fordonskombinationer med släp inkallade för kontroll, utanför Falkenberg. Jag har aldrig blivit stoppad av svensk polis förut. Kontrollen innefattade kontroll av körkort, nykterhet och vikt på släpet. Allt var som det skulle.

IMG_3092

Nu har vi också börjar rensa bort de sista reservdelsvagnarna. Här är en oregistrerad Kabe Safir 590. Ingenting att bo i, men kanske bygga ett släp av något slag. Någon som är intresserad?

Things happen at Borås Caravan Service. There is quite a lot to do now. Some days are long, sometimes from 7 in the morning until 7 in the evening. But it’s funny

The other day, specifically March 10th, I went to Malmö, to replace a rental caravan with a similar one. It turned out thatthe previous owner of the Caravan nr 22 had put in a screw-in the fuse for the 12-volt system. Very risky that is. We drove down caravan nr 23 instead, and took home the other one for repair. Thats what I call good service.

On the way home, vehicles with trailers were asked to pull in for control, outside Falkenberg. I have never been stopped by Swedish police before. The control included control of licenses, sobriety and weight of the trailer. Everything was as it should.

Now we have also started to clear away the last spare part caravans. Above is an unregistered Kabe Safir 590. Nothing to live in, but maybe a good base to build a trailer of any kind. Anybody interested?