Idag har det beslutats om Cabbys framtid. Någon som hört något? Hoppas verkligen någon intressent kan ta över och fortsätta tillverkningen av husvagnar…

Som lite kuriosa kan det nämnas att jag aldrig bott i en Cabby. När jag och min familj skulle hyra en husvagn sommaren 2002 tittade vi på en Cabby först, en 512 från 1988. Men den föll oss inte i smaken, så det fick bli en Sävsjö Clubman 562 GL istället.

Du kan läsa mitt inlägg om Cabbys historia här.

Decision about Cabby today!

Today, it has been decided about the future of Cabby caravans. Anybody heard anything? I really hope any stakeholder can take over and continue the manufacturing of Caravans.

As little curiosity it can be mentioned that I never lived in a Cabby. When me and my family was to rent a caravan in summer 2002, we looked at a Cabby first, a 512 from 1988. But we didn´t like it, so we went for a Sävsjö Clubman 562 GL instead.

You can read my post about Cabby´s history here.