Hyrbilsbolaget Rent a Wreck har köp samtliga reservdelsvagnar från Borås Husvagnstjänst, och snart kommer de kunna erbjuda husvagnar till uthyrning. Då talar vi inte lyxschabrak med induktionshäll och vinkyl. De kommer rikta sig till de som bara önskar tak över huvudet. Ett fönster eller en dörr som saknas är ingen stor sak. Bara de kan hyras ut billigt…

Äh! Jag bara skojade. Men det är med glädje jag kan meddela att de gamla vagnarna vi haft att plocka delar från nu börjar säljas av. En av dessa är denna Kabe Safir GDL från 1981. Köparen kommer bara använda underredet, så karossen är inte något som behöver vara intakt.

Safir GDL (1981) 5

Safir GDL (1981) 4 litenSafir GDL (1981) litenSafir GDL (1981) 6Här har vi ställt den i verkstaden. Steg 1 var att tömma den på alla prylar som legat i den. Vagnen har fungerat som förråd den senaste tiden nämligen.

Rental car company Rent-A-Wreck hasbought all the scrapped caravans from Borås Caravan Service, and soon they will be able to offer caravans for hire. We are not talking lyxury vans with induction hob and wine cooler. They will be aimed at those who just want a roof over their head. A window or door that is missing is no big deal. As long as they can be rented cheaply

Oh! I was just joking. But it is with pleasure that I can announce that the old caravans we had to pick parts from now are started to be sold off. One of these is the Kabe Safir GDL from 1981. The buyer will only use the chassis, so the body is not something that needs to be intact. We have put it in the workshop and the first job was to take out all the stuff. We have used the van as storage for a while now.