Man skulle kunna kalla det för ”mindfuck”. Det här att förflytta sig från en plats till en annan inom en kort tidsperiod, det är inte alltid så lätt att greppa. Igår åkte jag från Stockholm och idag reste jag vidare ned till Sveriges tredje största stad Malmö. På en byggarbetsplats utanför stan behövdes en husvagn som tillfälligt boende, och då är Borås Husvagnstjänst ett bra alternativ. Det är sjukt kul att vi har kunde över hela landet. Dessutom gillar jag Öresundsregionen starkt. Det känns så internationellt och nästan lite exotiskt här. Men förklaringen är väl att det är nära till kontinenten härifrån.

IMG_0423 liten

Här tankar jag på vägen ned. Vagnen är en Kabe Ametist GLE från 1997. Jag köpte den i Ängelholm i slutet av förra året. ”Back to Skåne it is”. Notera hur väl vagnens vitröda färgsättning samt den blå himmeln matchar OKQ8:s färger. Dessa färger blir man glad av.

IMG_0429 liten

Här är vagnen uppställd. Tanken är att den blir kvar här ca 3 månader.

IMG_0430 liten

På vägen hem stannade jag på Mc Donalds i Lockarp. På parkeringen stod denna Rimor Kayak, med polska nummerplåtar. Just denna modell har sålts även i Sverige.

Roadtrip to Malmö
One could call it ”mindfuck”. To move between two completely different places in a short time is something that makes your mind busy. Yesterday I left Stockholm and today I have traveled on down to Sweden’s third largest city, Malmö. On a construction site outside the town they needed a caravan as temporary accommodation, and Borås Caravan Service is a good option. It is so fun that we have customers across the country. Also, I like the Öresund region. It feels so international and slightly exotic here. But the explanation is probably that it is close to the continent from here.

I refueled on the way down. The caravan is a Kabe Ametist GLE from 1997. I bought it in Ängelholm at the end of last year. ”Back to Skåne it is”. Note how the red and White exterior, and the blue sky matches OKQ8’s colors. These colors make you happy. The caravan was parked on the construction site and is due to stay there for about three monts.

On the way home I stopped at McDonalds in Lockarp. In the parking lot there wasa Rimor Kayak, with Polish number plates. This model has been sold in Sweden too.