NEC (National Exhibition Center) i Birmingham är hem till två stora husvagns- och husbilsmässor varje år. I oktober hålls Motorhome & Caravan Show. Det är då invånarna i Birmingham kan förvänta sig att en svensk kille i skinnbyxor flyger fram i vänstertrafiken och hänger på lågprishotell. En och annan utställare på mässan höjer också ögobrynen när jag vandrar runt där med kameran i högsta hugg….

I februari hålls Caravan Camping & Motorhome Show. Här är utbudet och bredden lite större. Men å andra sidan är nyheterna på husvagns- och husbilssidan är färre, eftersom vi inte går in i ett nytt modellår nu.

För dig som är från Storbritannien kanske det är aktuellt att besöka mässan. Jag hoppas ni får en härlig upplevelse. Det finns en del att läsa på caravancampingmotorhomeshow.co.uk

NEC (National Exhibition Centre) in Birmingham is home to two large caravan and motorhomes fairs every year. In October, the Motorhome & Caravan Show is held. That’s when the residents of Birmingham can expect a Swedish guy in leather pants flying through traffic and hanging on budget hotels. One and another exhibitor at the fair take notice of me when I walk around there with the camera.

In February, the Caravan Camping & Motorhome Show is held. This one has a bit more to offer. But on the other hand, the news on the caravans and motorhomes are fewer, because we do not go into a new model year now.

If you are from the UK perhaps you plan to visit the fair. I hope you have a lovely experience. There is some reading on caravancampingmotorhomeshow.co.uk