Det är skönt att vara tillbaka på Borås Husvagnstjänst igen efter Åre-äventyret. Jag kom hem i fredags. Igår hämtades vagn nr 10, den gamla alltså, från en campingplats där den stått ett tag…

IMG_0116Det är fantastiskt att en vagn från 1979 håller ihop så länge.

IMG_0120I höstas köpte vi in ett antal modernare vagnar, som ersättare till de äldsta. Bland annat denna Kabe Safir XL från 1991.

IMG_0133Eftersom jag tycker om husvagnsliv och att bo permanent i husvagn, är det viktigt att inte vänja sig vid en för hög komfortnivå. Därför vill jag gärna spendera tid i husvagnen istället förfirmalokalen. Idag fick det bli matlagning i vagnen.

IMG_0136

Jag vet, det blir lätt oreda när jag lagar mat. Det fick bli köttfärssås och spagetti.

It´s nice to be back at Borås Caravan Service, after coming home från the adventure in Åre. I arrived on the friday. Yesterday I brought the old caravan nr 10 back from a campsite where it as been for a while. It is amazing that a caravan from 1979 can hold together for so long.

We have recently bought some more modern vans as replacement for the older ones. One of them is a Kabe Safir XL från 1991.

Since I like caravanning and living i a van fulltime, its good not to get used to high level om comfort. Today I decided to make food in the caravan. Yeah I know, it gets messy when i cook. I made Mince meat sauce and spaghetti