Det har blivit lite som en tradition, att inför varje upplaga av CMT-mässan kan Morelo Reisemobile GmbH rapportera om ökad försäljning. I år är inget undantag. Jämfört med fjolårets mässa såldes 17% fler husbilar av de tre modellerna Home, Loft och Palace…

MORELO_GruppeTeam Morelo.

Inför Caravan Salon i höst planerar Morelo att lansera en mega liner på busschassie. Det kan bli något det.

Morelo continues to grow

It has become a bit like a tradition, before each edition of the CMT trade fair can Morelo Reis Mobile GmbH reporting on increased sales. This year is no exception. Compared with last year’s show was sold 17% more mobile homes of the three models Home, Loft and Palace.

At the Caravan Salon in the autumn Morelo is planning to launch a mega-liner on a bus chassis. That will be cool.