Igår kom jag tillbaka till Fritsla. Jag har stannat i Borås ett par nätter efter hemkomsten från Tyskland. Först fick jag skotta en gång bort till min vagn. Sen dra fram ström till den. Jag har inte haft värme påslagen medan jag varit borta ,eftersom jag använder konvektorelement som värmekälla…

På bilden ovan syns vagnen när jag avlägsnat snön från taket och skottat lite runt den.

IMG_0113

Det märks att det varit kallt ute. Notera isen på värmepannan.

My red and white igloo

Yesterday I came back to Fritsla. I have stayed in Borås a couple of nights after returning from Germany. First, I got to shovel a path to my caravan. Then connect electricity to it. I have not had the heater turned on while I was away, because I use heating radiators as the source of heat.

The picture shows the caravan when I removed the snow from the roof and shoveled a little around it. Note also the ice on the heater inside the caravan.