Som jag berättade innan så var det en träff för bloggare på mässan i Stuttgart, nu i söndags. Jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Hur många skulle vara med? Vad skulle vi hitta på? Det fanns lite frågor inom mig…

IMG_2930

Eftersom CMT är en resemässa, och därmed handlar både om camping och andra reseformer, så handlade de flesta bloggarna om resande i allmänhet. Vi var dock några som bloggar om husvagnar, husbilar och mobilitet.

IMG_2928

Det började med att vi satte oss i ett rum, och blev introducerade av en av de som jobbar med CMT, på Tyska. Det var lite pirrigt när jag märke att vi skulle presentera oss inför alla andra. Som tur satt jag långt bak och hann fråga personen bredvid mig vad man skulle säga. Vi var minst 50 personer, och alla presenterade sig på Tyska, tills jag tog micken i handen.

IMG_0044

Jag träffade bland annat Sebastian från bloggen ilovecamping.ch, som är baserad i Schweiz. Det är alltid kul att träffa likasinnade och personer som gör samma sak. Det går alltid att finna inspiration och idéer på det sättet. Men framför allt, nya kontakter.

Bloggers meeting at the CMT
As I told you before, I was at the bloggers meeting at the fair in Stuttgart this Sunday. I did not really know what I could expect. How many would be there? What would we do? There were some question in my mind.
Since CMT is a travel trade show, and thus involve both camping and other travel forms, most bloggers dealt with travel in general. We were however some who writes about caravans, motorhomes and mobility.
It started when we sat in a room, and was introduced by one of the persons working at the CMT, in German. It was a bit nervous when I noticed that we had to present ourselves to everyone else. Luckily I was sitting far back and had time to ask the person next to me what to say. We were at least 50 people, and everyone introduced themselves in German, until I took the microphone.
I met Sebastian from the blog ilovecamping.ch, which is based in Switzerland. It’s always fun to meet people who do the same, and have the same interests. You can always find inspiration and ideas that way. But most of all, new contacts

 1. Helena FREEDOMtravel
  Jan 23, 2016

  Vad kul att höra att det fanns så mycket bloggare också där! Det här med resebloggande börjar bli stort :) Vi har precis varit på stor resebloggarkonferens i Helsingfors – över 50 resebloggare från Europa och Asien. Jag har inte hunnit skriva så mycket om det ännu, men det kommer inom de närmaste dagarna.

  Reply
  • Johan Persson
   Jan 23, 2016

   Ja det är intressant att det växer;)
   Ser fram emot inlägg från resebloggarkonferensen.

   Reply