För snart två år sedan reste jag till Stuttgart för första gången, till världens största resemässa CMT. Nu är det så dags igen. Den 14:e januari bär det av från Stockholm Arlanda. Mässan är 16-24 januari och jag kommer vara där de två första mässdagarna. Den 17:e januari är det en träff för bloggare som jag kommer vara med på.

15 januari, alltså dagen innan mässan öppnar ska jag se mig omkring i Stuttgart. Det har jag inte gjort innan.

IMG_2715Förra gången bodde jag på Hotell Rössle. I år ska jag bo på ett annat billigt hotell som heter A & O.

Almost two years ago I traveled to Stuttgart for the first time, to the world’s largest tourism trade fair CMT. Now it is time again. On January 14th im off from Stockholm Arlanda Airport. The fair is January 16th to 24th and I will be there the first two days of the fair. On January 17, there is a meeting for bloggers that I will be attending.

January 15, the day before the show opens, I’ll have a look around in Stuttgart. I have not done that before. Above is a photo from outside the hotel I stayed at last time, Hotel Rössle.