????????????????????????????????????

Visst går det att ge sig ut på resa med husbilen även under vintermånaderna, och fantastiska resmål finns det gott om – från A som i Andalusien (med sol även i januari och februari) till Ö som i Österrike (med gott om snö och kyla vid samma tid). Riktigt varma – åtminstone om hjärtat – blir dock de skid- och snowboard-fantaster som beger sig ytterligare något söderut.

Caravanpark Sexten - ett vinterparadis med förstklassiga pister med en sammanlagd längd på mer än 200 kilometer.

Drygt 300 kilometer söder om München hälsar nämligen ”det vita vinterparadiset” – sydtyrolska Caravan Park Sexten – sina gäster välkomna. Denna plats, inbäddad i vacker natur vid foten av Dolomiterna, anses vara en av de allra bästa vintercampingplatserna i Europa. Här erbjuds inte bara förstklassiga serviceanläggningar – med bland annat spa- och wellness-avdelningar – och kulinariska upplevelser av högsta klass, utan här finns också stora möjligheter att idka vintersport. Detta inte minst tack vare att de välbekanta områdena Helm och Rotwand förbundits med varandra, och med ”Drei Zinnen” och ”Stiergarten” finns två pister som passar såväl nybörjaren som den mer avancerade. Den som förlägger sin vintersemester till Caravan Park Sexten behöver inte använda sin bil eller husbil under hela vistelsen, för i campingens omedelbara närhet hittar man förstklassiga pister med en sammanlagd längd på mer än 200 kilometer.

För många Arto- och Flair-ägare är Camping Park Sexten sedan länge ett attraktivt resmål, eftersom köpare av dessa husbilsmodeller erbjuds ett ”Niesmann+Bischoffpaket” som omfattar bland annat en välkomstdrink, frukostbröd, fritt inträde till badanläggning med bastu och fitness-avdelning – samt en typiskt bayersk frukost på avresedagen!

Detta är ett pressmeddelande från Niesmann + Bischoff!

Winter camping with Niesmann + Bischoff

Certainly it is possible to embark on a trip with the motorhome during winter months, and amazing destinations are plentiful from A as in Andalusia (with sun even in January and February) to Ö as in Austria (with plenty of snow and cold at Same time). Really warm – at least on the heart will be the ski and snowboard enthusiasts who go somewhat further south.

Some 300 kilometers south of Munich greets namely the white winter paradise” South Tyrolean Caravan Park Sexten their guests welcome. This location, nestled in the beautiful scenery at the foot of the Dolomites, considered one of the best winter camping sites in Europe. It offers not only first-class service facilities including the spa and wellness departments and the culinary delights of the highest class, but there are also great opportunities to engage in winter sports. This is not least thanks to the familiar areas Helm and Rotwand joined together, and with the Drei Zinnen” and ”Stiergarten” are two pistes to suit both beginners and the more advanced. The placing their winter to the Caravan Park Sexten do not need to use their car or mobile home during the entire stay, for the camp’s immediate vicinity you will find excellent pistes with a total length of more than 200 kilometers.

For many Arto- and Flairowners, Camping Park Sexten has long been an attractive destination because the buyers of these mobile models are offered a Niesmann + Bischoff paketwhich includes a welcome drink, breakfast breads, free entry to the public bath with sauna and fitness area and a typical Bavarian breakfast on departure day!

This is a press release from Niesmann + Bischoff.