Amerikanska husbilar är ofta rejäla, men inte alltid. Det finns gott om smidiga små modeller, Class B som kategorin heter här. En av producenterna är Leisure som baserar sina modeller på Mercedes och Chevrolet.

IMG_9811 litenUnity är en av de tre modellerna, en av två som baseras på Mercedes-Benz.

IMG_9816 litenUnity-serien finns i fyra planlösningar, bland annat denna med hygienutrymme bak och bekväma fåtöljer.

 

IMG_9817 litenMurphy bed kallas den nedfällbara säng som finns bakom fåtöljerna. Det kan man kalla platsbesparande. I denna modell har man verkligen kombinerat lyx och komfort.

Det kommer komma mer information om Leisure och deras nyheter framöver.

American motorhomes are often very large, but not always. There are plenty of handy small models, Class B as it is called here. One of the producers are leisure who base their models on Mercedes and Chevrolet. Unity is one of the three models, and one of two that are based on Mercedes. This range has four layouts, including the one above with toilet room in the rear and two separate seats. It has a so called Murphy bed which folds out befind the armchairs. That saves space. This motorhome really combines functionality with luxury.

There will be more information about the news and highlights of Leisure Travel Vans very soon on this blog.

  1. Helena FREEDOMtravel
    Dec 10, 2015

    Fina! Jag gillar såna där smidiga lite mindre bilar! :)

    Reply