Här om dagen kom jag hem från USA. Efter att ha varit på resande fot i över 24 timmar, med fyra flygningar från Louisville till Stockholm så är jag nu jetlagged och trött, men lycklig. Jag ”mellanlandar hos mina föräldrar och åker ner till Fritsla inom kort.

Här kommer ytterligare en liten mässrapport, denna gång om märket Keystone.

IMG_9627 liten

Keystone har faciliteter i Oregon och Indiana. Här byggs travel trailers, Fifth-wheelers och toyhaulers. I kategorin travel trailers ingår bland annat denna Bullet Crossfire 1900 RD, en ny modell för 2016.

IMG_9630 liten

Sett framifrån och bak. Notera den stora bakrutan.

IMG_9633 liten

Fram har vagnen en drottningssäng.

IMG_9683 liten

I kategorin Fifth-wheelers ingår modellserien Montana. Denna planlösning med framfönster är ny.

IMG_9686 liten

Det är inte direkt små husvagnar dessa.

IMG_9707 liten

Keystone Sprinter…

IMG_9708 liten

…Med utomhuskök

The other day I came home from the United States. After having been on the move for over 24 hours, with four flights from Louisville to Stockholm, I am now jetlagged and tired, but happy. Im currently at my parents house and travel down to Fritsla shortly.Here comes another little show report, this time on the brand Keystone. Keystone has facilities in Oregon and Indiana. They build travel trailers, Fifthwheelers and toyhaulers. In the category of travel trailers there is a model called the Bullet Crossfire 1900 RD, a new model for 2016.
Seen from the front and rear you note the large rear window. In the front it has a queensbed.

In the category Fifthwheelers is the Montana-range. This floorplan above with front window is new.
It is not exactly small caravans this ones

Keystone Sprinter has an outdoor kitchen.