Idag har varit en spännande dag. Den började kl 05:30 eftersom jag bokat en taxi från Brooklyn till La Guardia flygplats kl 06:00 på morgonen. Jag flög från La Guardia flygplats i New York till Louisville ca kl 10:40 efter att flyget blivit en aning försenat.

IMG_2676

LaGuardia är en hub för Delta Airlines. Detta flygbolag serverar jättegott kaffe ombord. Kaffet kommer från Starbucks vilket kanske förklarar saken.

IMG_2671IMG_2677Hela denna vistelse i Louisville hyr jag en bil. Det blev en Nissan Versa denna gång. Som de flesta andra bilar här i USA är den automatväxlad. Det är skönt när trafiken är tät.

IMG_2678Jag bor på Rodeway Inn, ett hotell nära flygplatsen och mässområdet.

IMG_2674Hotellrummet är ganska stort. Men sängen sticker verkligen ut. Här ska jag sova helt själv de kommande 5 nätterna.

IMG_2675Stefan Janeld (till vänster) från tidningarna Husbilen Test och Husbilen Resa ska också till National RV Trade Show. Första mässdagen är på tisdag. Nu på kvällen åt vi middag med Kanadensiska skribenten James med sin fru Sylvia. Imorgon ska vi besöka en handlare i Louisville samt utforska staden.

Arrived in Louisville!

Today was an exciting day. It starts at 5:30 am because I had booked a taxi from Brooklyn to La Guardia Airport at 6:00 am in the morning. I flew from La Guardia Airport in New York to Louisville approximately at 10:40 am after the plane had been slightly delayed.

LaGuardia is a hub for Delta Airlines. This airline serves delicious coffee on board. The coffee is from Starbucks, which perhaps explains it.

For this entire stay in Louisville I rent a car. It is a Nissan Versa. Like most other cars here in the US the transmission is automatic . It’s nice when traffic is dense.

I’m staying at the Rodeway Inn, a hotel near the airport and fairgrounds.The hotel room is quite large. But the bed really stands out. Here I’ll sleep all by myself the next 5 nights.

Stefan Janeld  from the magazines Husbilen Test and Husbilen Resa is also to atend the National RV Trade Show. First day of the fair is on Tuesday. Now, in the evening we ate dinner with the Canadian writer James and his wife Sylvia. Tomorrow we will visit a dealer in Louisville and explore the city.