I samband med att jag var på Nolia-mässan i Umeå i somras skrev jag en kort notis i ett inlägg om att jag bokat en resa till USA. Men det var så diskret att få säkert lade det på minnet. Men så är det. Imorgon åker jag till Stockholm med buss, och på måndag flyger jag, min lillasyster Ellen och hennes pojkvän Bruce till New York via Helsingfors. Vi stannar en vecka, till den 29 november. Då flyger de hem medan jag flyger till Louisville i Kentucky. 1-3 december är det National RV Trade Show på Kentucky Exposition Center, USA:s största husvagns- och husbilsmässa. Den är endast för branschfolk, ej allmänt folk. Jag är inbjuden, oh yes!

IMG_2581Imorse när jag tittade ut genom dörren möttes jag av kylan i ansiktet. Det var minusgrader och frost överallt. Men med tanke på att jag småfrös lite när jag vaknade så förvånade det inte.

IMG_2582

Nu har jag flyttat ut denna Kabe Briljant och in i min egna Kabe Rubin jag köpte nyligen. Det gick fort att flytta, och jag är faktiskt förvånad över hur pass bra jag får plats. Mer om det när jag kommer hem från USA.

When I was at the Nolia Fair in Umeå this summer, I wrote a short note in a post that I had booked a trip to the United States. But it was so discreet so most of you maybe didn´t see it. But so it is. Tomorrow I will go to Stockholm by bus, and on Monday I fly, my little sister Ellen and her boyfriend Bruce to New York via Helsinki. We stay for a week, until November 29th. Then they fly home while I fly to Louisville in Kentucky. 1 to 3rd of December, the National RV Trade Show is at the Kentucky Exposition Center, America’s largest camping show. It is for trade visitors only, not general public. I am invited, oh yes!

This morning when I looked out of the door, I as met by the cold in the face. It was below freezing and frost everywhere. But given that I was a bit cold when I woke up it was not surprising.

Now I have moved out of the Kabe Brilliant and into my own Kabe Rubin I bought recently. Moving went smoothly, and I’m actually surprised how well everything fits in the van. More on that when I get home from the United States.

 

  1. Helena FREEDOMtravel
    Nov 22, 2015

    Spännande! Ser fram emot rapport!

    Reply