IMG_2539

Senaste tiden har vi köpt flera nya husvagnar till Borås Husvagnstjänst. Imorgon torsdag åker jag och kollar på en till. Det ska bli spännande.

Jag städade ur vagn 23, Kabe Ametisten jag köpte i Bålsta häromdagen. Innan jag kunde dammsuga fick jag städa ut alla föremål som följde med i köpet. Jag har aldrig varit med om att en husvagn varit så proppfull med prylar. Det fanns knappt någon plats alls kvar för övriga föremål. En sak jag hittade var en Optimus portabel ugn. Jag öppnade förpackningen och såg att den var precis som en Omnia, som jag börjat prova. En ugn man kan placera på spisplattan.

IMG_2540

Undra allt hur gammal den här är? På bilden ovan är det den med blått lock.

IMG_2541Recently we have bought several new caravans for Borås Caravan Service. Tomorrow, Thursday I go and look at another one. It will be exciting.

I cleaned out of van nr 23, a Kabe Ametist I bought in Bålsta the other day. Before I could do cleaning, I got to take out all the objects that came with the purchase. I have never seen a caravan so crammed with stuff. There was hardly any space at all left for other items. One thing I found was an Optimus portable oven. I opened the package and saw that it was just like the Omnia, which I have started to try. An oven that can be placed on the stove burner.

I wonder how old it is? In the picture above, it is the on with the blue lid.

  1. Morgan
    Nov 19, 2015

    Förpackningen ser ut att vara från 70-talet.
    Kul med en sådan originalpryl !

    Reply