Det är mycket Kabe nu, jag vet. Det beror mycket på att det händer spännande saker på Borås Husvagnstjänst. Vi moderniserar och utökar vår flotta konstant. Målsättningen är också att påbörja lite försäljningsverksamhet, utöver att sälja av gamla uthyrningsvagnar.

Idag reste jag ner till Ängelholm och köpte denna vagn, en Kabe Ametist från 1997. Från att jag fick fråga om jag kunde åka ner och köpa den tog det ca 30 min innan jag var iväg. Det är kul med spontana händelser här i livet. Extra kul är det att jag och Anders var i Dalarna så sent som för 3 dagar sedan, och köpte en vagn.

IMG_2482 Innan resan hem påbörjades var det läge för tankning av bilen.

IMG_2481På Eurostop i Halmstad passade det med matpaus. Som tur var fanns det lite plats att ställa ekipaget på.

IMG_2480Här är en bild från tidigare idag. Jag tvättade vagnar innan resan mot Ängelholm. Det märks kanske att denna stått intill några träd?

I know there are a lot of posts about caravans on this blog. It is because there are a lot of exciting things happening at Borås Caravan Service. We are modernizing and expanding our fleet constantly. The aim is also to start some trading, in addition to selling of old rental caravans.

Today, I went down to Ängelholm and bought this van a Kabe Ametist from 1997. From the moment I was asked if I could go down and buy it, it took about 30 minutes before I was off. It’s fun to do spontaneous things in life. Extra fun is that me and Anders were in Dalarna just three days ago, and bought another caravan.

On the way home I stopped for fuel and later for food at Eurostop in Halmstad.

Before I drove south I was doing som washing of caravans. You may guess that the van in the photo above has been parked next to some trees?